Levering

Het Kleine Bakkertje garandeert een product van hoge kwaliteit maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden zoals extreem weer, transportproblemen, ongelukken, stakingen en andere oorzaken buiten onze invloed. Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor een korting of terugbetaling.

Mocht de klant een bestelling hebben geplaatst en deze willen laten bezorgen maar de bezorgkosten niet voor zijn rekening hebben genomen, wordt de bestelling niet in behandeling genomen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met de klant.

Het Kleine Bakkertje is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een klant, of persoon anders dan Het Kleine Bakkertje. De klant is verantwoordelijk voor een veilig transport (mocht de klant het product zelf afhalen) en een veilige plaats voor de bestelling. De klant wordt geadviseerd de taart op de grond bij de bijrijdersstoel of in de kofferbak (mits er geen andere producten in liggen welke tegen de doos aan kunnen schuiven) te vervoeren. Een taart dient niet op schoot vervoerd te worden.

Eigendom van het product gaat over van Het Kleine Bakkertje naar de klant zodra de overdacht heeft plaats gevonden.

De klant is verantwoordelijk om alle niet eetbare decoratie (zoals verse bloemen, lint, floral tape en taart- toppers) van de taart te verwijderen voordat deze wordt aangesneden en gegeten.Bij verse bloemen wordt gebruik gemaakt van ijzerdraad en tape. Dit om de voedselveiligheid te waarborgen en dient te worden verwijderd voor consumptie.

Een logo/afbeelding wordt middels eetbare inkt op eetbaar papier geprint. Het logo/afbeelding dient door de opdrachtgever in JPEG, PNG of PDF naar mail@hetkleinebakkertje.nl te worden verstuurd. Afwijkingen wat betreft kleur kunnen mogelijk zijn. Aanleveren van het logo dient vier werkdagen voor de afleverdatum bij ons binnen te zijn. Het logo kan via de e-mail worden aangeleverd.

Kleuren en Stijl

Alle producten zijn handgemaakt bij Het Kleine Bakkertje. Kleuren kunnen hierdoor afwijken. Het Kleine Bakkertje kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Taarten worden nooit exact nagemaakt van voorbeeld foto’s of moodboards, kleuren kunnen afwijken.

Het Kleine Bakkertje heeft het recht het ontwerp aan te passen op het laatste moment indien dit noodzakelijk is, een beter eindresultaat blijkt te geven of materialen of ingredienten niet op tijd geleverd zijn. Het werken met natuurlijke voedingskleurstoffen en werken in diverse onverwachte weeromstandigheden kan leiden tot het maken van keuzes anders als afgesproken.

Allergie

Houd er rekening mee dat al onze producten gemaakt zijn in een omgeving waar gewerkt wordt met gluten, ei, pinda's, noten en zuivel. Om die reden kan ik zeker rekening houden met allergieën, maar geen 100% allergeen vrije producten aanbieden en kunnen er bijvoorbeeld sporen van gluten in een product dat geen gluten bevat aangetroffen worden.

Het Kleine Bakkertje is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties. Voor allergie informatie over een specifiek product, neem contact op met Het Kleine Bakkertje via mail@hetkleinebakkertje.nl

Annuleren

Mocht een bestelling geannuleerd willen worden, vragen wij dit te doen via een geschreven kennisgeving. Dit kan via e-mail, stuur een e-mail naar mail@hetkleinebakkertje.nl, voor 17.00 uur op de dag dat de bestelling is geplaatst. Vermeld in de e-mail: naam, adres, producten en bestelnummer. Het is niet mogelijk om de bestelling te annuleren 48 uur voor  leverdatum. Wordt dit toch gedaan, zijn de kosten voor rekening van de klant.

Klachten

Indien de klant een klacht heeft over het geleverde product dient dit binnen 24 uur bekend te zijn bij Het Kleine Bakkertje en bewaart u een stuk van dit product. Ik zal per klacht voor een passende oplossing zoeken.

Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.

Overige

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Mocht de klant niet het juiste bedrag voor het product hebben betaald, wordt de bestelling niet in behandeling genomen.

Producten op onze site zijn handgemaakt en handgedecoreerd en kunnen variëren van de afbeelding weergegeven op de website. De afbeeldingen op de website is alleen om producten illustratief weer te geven.

Het Kleine Bakkertje behoudt zich het recht toe om bestellingen die moeten worden voorzien van beledigende of aanstootgevende afbeeldingen en/of teksten te weigeren zonder opgaaf van reden aan de klant.

Het Kleine Bakkertje zal uw gegevens nooit aan derden verstrekken, deze gebruiken wij enkel voor onze eigen adminstratieve doeleinden.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedrijfsgegevens

Het Kleine Bakkertje
Buntlaan 7
3951 VM Maarn

KvK nr.: 63312891
BTW nr.: 176575960B01
mail@hetkleinebakkertje.nl

0614506652

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via bovenstaande gegevens.

© 2015 - 2022 hetkleinebakkertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel